Hoofdgerechten

Gegrilde zalmfilet

22.5
met sausje van zaadjesmosterd

Gebakken kabeljauwhaasje

27.5
met tomatensaus en groene pesto

Rijkelijke bouillabaisse

23.5
met rouille & brood

Spare ribs

20
met tartaar & BBQ-saus

Scampi met tomaat - look

23.5

Scampi in een sausje van sjalot, tomaat & champignons

23.5

Scampi met een Italiaanse roomsaus met paprika & tomaat

23.5

Scampi curryroom

23.50
Hoofdgerecht

Gegratineerd vispannetje

24
Hoofdgerecht

Stoofvlees met trappistenbier

18

Ossentong in Madeirasaus / champignonroomsaus

20

Filet pure

29.50

EntrecĂ´te

28

Varkenshaasje

21

Dubbele entrecĂ´te

56
voor 2 personen

Varkenshaasje gevuld met tomaat, mozzarella, parmaham & sausje

25

Kippenfilet

19.5

Alle prijzen zijn inclusief een aardappelbereiding (of pasta of brood) naar keuze. MAXIMUM 5 VERSCHILLENDE HOOFDGERECHTEN PER TAFEL.