Menukaart Voorgerechten Dagsoep 4.5 Tomatenroomsoep met balletjes 4.5 Bisque van Noord-zee garnalen 8 Carpaccio van ossenhaas 14 Garnaalcocktail 16.50 Vitello tonato 15 met parmezaanse kaas en balsamicosiroop Carpaccio van gerookte zalm - wasabi - mayo en lente - uitjes 15 Bordje Serranoham 14 Voorgerecht Tomaat-mozzarella 12 met balsamicosiroop Kaaskroket 1 stuk / 2 stuks 8.5/11.5 Garnaalkroket 1 stuk / 2 stuk 10.5/13.5 Duo kaas- en garnaalkroket 12.5 Scampi in panko 16 met remouladesaus Scampi in een sausje van sjalot, tomaat & champignons 16.5 Scampi tomaat - look 16.5 Scampi met een Italiaanse roomsaus met paprika & tomaat 16.5 Scampi curryroom 16.50 Voorgerecht Hapjesschotel 12.5 pp om te delen ( tapas) Verse sinaas / citroen Vrijd Vrijd Vrijd